#30pk: day4-day8

Umbes niipalju saigi mu 30st järjestikusest kirjutamise päevast. Üldiselt kirjutamise pärast ma ei kirjuta. Sisemine soov midagi välja öelda ja alatine põhimõte, et "kvaliteet > kvantiteet".Sellepärast 5 päeva järjest kirjutamata jäigi, kuigi ausalt, see aeg läheb lihtsalt imeruttu. Vahepealsed sõidud, teooriaeksamid, gripid, peod.
  Ausalt öeldes tunnen niikuinii, et kui mitu päeva kokku kirjutatud on postitus ka mahukam, sest kes ikka viitsiks teha blogipostitust lahti et näha vaid viite rida. Keegi.

day 4: 5 võimalust võita minu südant


Kui ma lugesin teiste blogijate vaateid ja valikvariante, oli minus läbiv hämming. Südamevõitmise etapid ja punktid. Cringe af, nagu ma tõsimeeli reaalselt ütleksin. Südame võitmine kõlab kuidagi valelt. Oleneb muidugi kontekstist. Üldiselt võidavad mu südant koerad. Ning üldiselt ütleks, et südant ei ole võimalik taktikaliselt võita. Selleks on vaid üks võimalus esmakohtumisel, esimesel silmavaatamisel. Siis tunneb asja ära, kui asi on õige. Niisama punnitada pole mõtet. See ei tasu ära. (Minul mitte).
   Ma ei hakka isegi kirjutama viiest võimalusest mu südame võitmiseks. See lihtsalt ei toimi. Iga inimene võib küll võita mu austust, kaastunnet, poolehoidu. Aga mitte südant. Seda ikka ei võida.
Küllap kõik inimesed on erinevad, mina olen lihtsalt. Sedamoodi. Võimalusi kirjutada mul ei ole.

day 5: kirjuta kellestki, kes sind inspireerib.

Noh, kirjutanud ma olen sellest, kuidas mind inspireerivad vanemad. Ning kirjutatud on teiste poolt sellest, kuidas keegi avalikkusele tuntum inimene on inspiratsioon. Samas ma tean, et mind ennast inspireerib kõige rohkem mina ise.

Ma olen ausalt oma minapildiga sellises faasis, kus ma imetlen enda puhul oma tugevust ja ellusuhtumist. Ma olen tihti olnud enda üle hirmul, kui on ees olnud elus raskem periood. Ma olen endaga elanud pea 18 aastat ja ma tean, kui emotsionaalne ja mõjutatav olen. Ma olen inspireeritud enda tugevusest ja kainest mõistusest. Ma olen inspireeritud enda tahtejõust ja ellusuhtumisest. Ma olen inspireeritud endast.

Päeva lõpuks on mul vaid alles see, kes ma ise olen ning sellise põhimõttega olen ma jõudnud palju ja saavutanud palju. Inspireerivad mind muidugi tegelikult kõige enam poeedid ja poetessid end ka inimesed, kellega end ümbritsen.

day 6: Kirjuta 10 laulu mida praegusel hetkel jumaldad.1) The XX- intro (kuuetunnine versioon)
2,3) Drake- u with me? Keep the family close
4,5) Beyonce- Haunted ; Flawless
6,7) The Weeknd- False alarm ; The morning
8) Reket- hommik
9) The 1975- Don't you mind?
10)Endind light- They move on tracks of never


day 7: Jaga midagi, mille nimel oled valmis võitlema.


Kaitsetute õigused? Enese õigused? Õiglus? Toit? Hapnik? Gümnaasiumitunnistus? Eluarmastus?


day 8: Postita mõned mõtteterad mis sind kõnetavad.


1) You're here on this planet in that human body for only 70 years or so. Don't waste that time being sad and worrying about things that don't even really matter

2) But after a while, you learn to ignore the names people call you and you just trust who you are.

3) Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself.

4) Look around you. Appreciate what you have. Nothing will be the same in a year.

5) The cure for anything is salt water: sweat, tears or the sea.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar