oli tore, 2016

Uskumatu, et täna on aasta viimane päev ja uus aasta algab vaid mõne tunni pärast. On see aasta olnud, mis see on, aga kindlasti üks mu elu ilusamaid ja põnevamaid aastaid üldse. Ma ei tea, kas see tuleneb vanusest, aga tänavusel aastal tulin kindlasti endas selgusele ja arenesin oma isiksuselt kõrgemale ja kaugemale.
Otsustasin ka blogisse lisada mõned üksikud pildid paljudest, mis minu jaoks paljutähenduslikud ja ülimalt kokkuvõtvad.17 tuul ja torm


apelsinide seiklused
muud pole öelda, kui #jaanipäev
Kuidagi soe tunne tuleb sisse. Veidike on kahju, et ma ei saa kõiki pilte panna, kuid kõigel on põhjus. Loodan, et kõigi aasta oli sama imeline ning et kindlasti kõigil tuleks suurepärane uus aasta.
Aitäh kõigile, kes mu aastat aitasid kujundada nii meeldejäävaks ja suurepäraseks!


 


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar