Kylie Jenneri: lipglosses // teine arvustus

Mainisin juba ka eelmises postituses SIIN, et kuigi lipglossid tellisin ma varem, jõudsid need minuni hiljem. See selleks, sest kõik juhtub alati põhjusega. Sellest hiljem

Valisin endale glossidest SELLE Literally tooni ning TOLLE tooni nimetusega So Cute.Öelda ma ei oska miskit, sest kogemus juba Lipkitiga on, ning sisimas ma olin pettunud, et need matiks ei kuiva, kuid peale kandes oli tulemus isegi mõnus ja kerge, mis taas tuju tõstis, sest seni kreemjad ja nude toonid on mul kas pliiatsikujul või matid. 


Samas ma olen kinda õnnelik, et glossid jõudsid minuni hiljem, sest kui ma oleks saanud glossid kohe kätte, ei oleks ma äkki lipkitti tellinud, kuigi lipkit on siiski tugev ja suur armastus. Ja hoopis teine level.

Üleval on Literally ja tema all on So Cute

Tugevalt on ka seekord tunda asjaolu, et toonivalikut ma EI kaalunud korralikult läbi. Toonid on küll ilusad, aga umbropsu valitud ning enda nahatüüpi arvestamata. 
Kas ma just olen pettunud või on Kylie lati kõrgeks visanud, aga So Cute pole ikka so cute as I thought. Toon on tõesti väga-väga heke ning mul on kuidagi kohmakas tunne seda kandeski. Umbes nagu "Kas nutta või mitte nutta". Okei, asi nii dramaatiline kindlasti pole, sest tõenäoliselt õiges kohas, õigel ajal ja õige riietusega suudaks selle paremini välja kanda. Seni aga jääb see huuleläikeks, mille poole ma esimesena ei küündiks. 


Vähemalt toode kõhnab väga hästi, on nii mõnusa tekstuuriga ja teeb huuled pehmeks. Väga mõnus on peale kanda ja peal seda hoida, küll ka sellel glossil kord oma päev tuleb.Kui So Cute oli toon, mis pani mind tundma kandes kohmetult, siis Literally muutis kogu mängu. Kuigi mu nahal tundus see väga tume, siis see on väga matchiv toon mu huultel  ning  see paneb mind tundma tõesti väga hästi. Ma ei oska isegi seletada, see on üks see meigielement mis omab sellist powpow effekti. Nagu kellelegi kontsakingad või mõni classy käekott. Ning asjaolu et see matiks ei kuiva ei ole ka häiriv, sest see on just kuidagi nii kerge ja mõnus. Arrrrmastus!In conclusion: tegelikult ma olen mõlemaga rahul, ka sellega, mis mulle ei meeldi.(???) Just selle koostis ja lõhn on väga mõnus ning ei ole vastikult kleepuv, mida ma rohkesti kartsin. 
Uusi läikeid ma siiski sealt lehelt tellida ei soovi, ent kui on keegi kahtlev hing, kes on oma mõtetes tugevas dilemmas: tehke research ja proovige, see siiski suudab üllatada.
Mina oma oste täna ei kahetse ning ei tee seda ka mõni teine homme. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar