Kui elu lööb siruli

Ma pole end kunagi pidanud otseselt tugevaks persooniks. Ma küll tean läbielatu põhjal, et ma ei ole kergesti murduv, kuid ma ei ole siiani osanud arvatagi, et minus peitub suur jõud ja tugevus. Aga elu sunnib ja elu õpetab ja siin ma olen. 
Ma ei soovi seekord detailidesse laskuda, mis on praegusel momendil valesti, sest ma pole end kunagi väga mugavalt tundnud, kui olen sunnitud oma probleemide poolt suu avama. Olen kohati sissepoole elav neiu ja elan oma sees kohutavalt suurt osa oma elu vaikides läbi. 
Seni olen tajunud seda, et kui elu põlvili lööb, siis ma põlvili kipun ka jääma, enne kui katsetan taas püsti tõusta. 
Kõike seda on juhtunud nii palju, kõike on olnud nii palju ja nüüd ma olengi reaalselt olukorras kus ma suutsin otseselt taas püsti tõusta. Ja tunne? Ma olen võitmatu. Mul on kontroll. Ma olen tugev. Tugevam kui eales varem, Ma olen siiralt õnnelik. Tunnen, et lõpuks ma olen saavutanud selle immuunsuse, et mis tahes ka ei juhtu, ma suudan olla ja rada jätkata. 
Ma justkui tunnen endas miskit tärkamas. See on kohati veider, sest ühelt poolt on mu elus nii palju pingeid, muresid ja probleeme ja teiselt poolt ma olen nende üle tänulik sest see näitab kui üle ma suudan kõigest sellest olla. Justkui elaksin elu, millest ma ei soovi saada puhkust. Ma vist ei tahagi? Kõik on korras, kõik on hästi. Ma ei tea, kas möödunut meenutan ma pigem magusa või mõruda tooniga but biiiiiitch look at me now

Mina tean, et mina olen oma elus võitja. Mina juhin enda mängu, Seega ma ausalt saadaksin kõigile puuviljakorvid, kes on mind kunagi maha surunud või jalgealuse ära tõmmanud. Võime asjadest õppida on suurenenud ja komme enda mõtetes elada on väiksem. Elu on fantastiline!!!!! Ausalt on!Mida ma tõesti öelda tahan on see, et kesiganes seda praegu ei loeks- keep going on whatever youre doing! Ausalt! Ole isekas ja kitsarinnaline kui olukord vajab, aga ela enda jaoks. Sest lõppude lõpuks ainus kes sul on, oled Sa vaid ise. End tasub priroriteediks seada. End tasub pidada number üheks! 
Ent mida ei tasu- alla andmine. Ausalt. Kõik kukuvad ja eksivad. KÕIK. Aga tugevus ongi vigadest õppimine. Ma ei taha kõlada nagu odav eneseabiraamat, aga elus on niii palju mida näha ja kogeda, ning ära lase KELLELGI (kaasaarvatud iseendal!!!!!!!) endal miskit nägemata/kogemata jätta. 

Ole muutus maailmas mida sina näha tahaksid. Misiganes see ka poleks! 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar