ComebackkkkOkei, kuna ma varem 'comebacke' teinud ei ole, siis ma nüüd väga ei teagi, kuidas üks korralik comeback peab välja nägema. Aga lihtsalt, et asi selge oleks, siis see on siin comeback. Päris korralik veel. (või siis mitte)
Nüüd, spontaanselt uut blogipostitust kirjutada on kaunis veider. Ma pole seda teinud kuu või kaks. Algul oli lihtsalt kiire, siis oli natuke motivatsioonipuudust ning siis oli juba natuke imelik peale kuuajalist pausi miskit alustada. Mul see blogimine läheb küll praegu üle kivide ja kändude, aga siin ma siiski olen. Vahepeale on niiipalju lihtsalt jäänud- eksamid, suvetöö, Kilingi-Nõmme, peod, teatrid ja palju häid krimisarju ja esimene isekirjutatud projekt, mis täiemahulise toetuse sai. (Kui keegi mind ei kiida, kiidan end ise)


Loodan eksamitest pikemalt mitte rääkida, sest mul oli matemaatika, ajaloo ja inglise keele eksam, millest ise peaaegu rahule jäin ajalooga. Hinne viis, aga miski pettumus on mind närimas. Samuti ka see näriv pettumustunne lõi välja sellena, et palusin õpetajalt vabatahtlikult suvetööd et parandada positiivseid matemaatika hindeid veelgi positiivsemateks. Ühesõnaga- tegemist on olnud palju ja ma ei suuda kirjeldada oma emotsioone, kui mulle kirjutas mu sõbranna, et mind on hääletatud kuuendale kohale Eesti noorteblogijate seast. Esiteks- kes iganes mind sinna kandideeris- aitäh Sulle ning kõik kes minu poolt hääletasid- aitäh teilegi. Teid oli meeletult palju ühe blogija kohta, kes tegelenud aktiivselt blogimisega paar kuud ja olnud siiski valdavalt ebaaktiivne. Aga saada niipalju hääli, teadmata ise sellest võistlusest... Suured tänud- see oli ikka nõnda tugev tagasiside. See on ka üks motivaatoritest, mis pani mind taas blogima.

Vahepealne suurem update on see, et ma otsustasin see suvi tööle minna. Lottemaale. Taaskord on see üks põnev ja huvitav väljakutse, millest loodan palju õppida ja võita ning tõenäoliselt tuleb sellest paar postitustki. Siiski- elame ja näeme, nagu öeldakse.  Ma ei hakka lubama.
(Ajutiselt olen Karumsikioskis, esmaspäevast alates restoranis) (NB: siin on suurem kohukesevalik kui mistahes poes- minuarust küll mõjuv põhjus, miks külastada Lottemaad)Rääkides väljakutsetest taasavastasin ma võidetud FitLapi proteiinipudingud mis oli meeldetuletuseks, et aeg on füüsis kätte võtta. Kahjuks on kehaline aktiivsus jäänud veidi suiku ning rõõm halbade suveilmade üle on suur, sest ükski suvehilp enam selga mahtuda ei taha.
Samas ma tõesti armastan end sellisena nagu ma olen, niiet mu ligi seitsmekilone kaalutõus enesehinnangut ei langeta. Ma lihtsalt tean, et kaotades üleliigse, oleksin ma ilusam. Ja rikkam. Ma tõesti ei raatsi minna uute suveriiete järgi shoppama- pole vast väga minu teema.

Võttes selle kõik kokku- suvi tuleb huvitav. Pean vaid distipliini saavutama (ma olen kohutav magusasöödik) ja motiveerima end taas jooksma. Loosiga võidetud asja tundub veidi veider edasi loosida, seega teen ma veidi mõttetööd, kuidas ma oma blogis esimene giveaway'gi korraldada. Võinoh, mida loosiks jagada, sest otsese blogiteema puudumise tõttu on ka veider mõistatada, mille loosi võiks panna. Samas, tunnen et esimese loosimise vōib ära korraldada, sest ka minupoolsel magaval ajal, näitab statistika, et igapäevaselt oli keskmiselt külastajaid sadakond.PÄEVAS!. Niiet, palju motivatsiooni ja mõtteid ma sellest sain, samas tunnen, et võiksin oma blogilugejatega vähe otsesem olla. Alguse asi- ma ei tea kuidas ja ma ei tea millal. Going to be fun!

Kuna mõttekäikugi ma ei oska lõpetada, pean sobivaks postitada pilte, mis päevi tagasi tehtud sai. Enne seda, kui sai tundideks metsa ära eksitud. Nägime siiski rebaseid. Elu on seiklus!Nb: mööda seda silda lähen ma igapäevaselt rattaga tööle, ka tormi ja vihmaga. V-a-h-v-a. 
(Tegelt mitte)

Ma ei tea, miks need pildid mulle NIIII väga meeldivad. Kvaliteet ja valgus ja mina on kokku suur ei, Need lihtsalt kuidagi on. Minulikud. 
Mu parim sõbranna talts. Ilma naljata. Mitte et ta sõbranna oleks. Ta on parim. Niiet jeh.


"Olen-kaks-tundi-metsas-seigelnud-ja-täielikult-eksinud,-teen-kohe eneka" kind of selfie


Mõtteid mul on, millest kirjutada, aga kuna austan väga oma blogi lugejaid, siis avaldage arvamust mille kohta te sooviksite blogipostitusi lugeda. Mis teid tõeliselt huvitab? :)
Seniks aga aidaa, elu on headust täis!
(See ikkagi oli comeback, onju!)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar